Она је сада открила да она није била први избор Жељка Јоксимовића и Драгана Бјелогрлића, већ да се све десило случајно.

- Требало је друга девојка да пева уместо мене, али се разболела. Искрено, нисам ни имала осећај да ће то такав одзив да има - осврће се Сузана на успех песме која се већ два месеца налази у трендингу и открива како је Јоскимовић позвао да пева песму која прати филм о највећем беому.

 

- То је било на препад. Он ме је замолио да само отпевам демо за сутрадан, јер су имали снимајући дан, јер се девојка која је требало да пева разболела. Њима је само требало да имају демо верзију да би глумци Милан Марић и Тамара Драгичевић могли да отварају уста, да одглуме те кафанске сцене где певају Томине и Силванине песме. И Жељко ме је замолио да ускочим, да отпевам демо и да мало изимитирам Силвану колико је могуће. Да се разумемо, ја нисам Силвана, али људима се на крају то допало и тако је и остало. Када је Жељко пустио Бјелогрлићу и целој екипи оно што сам отпевала, сви су рекли то је, то, не мењамо ништа. Ја сам очекивала да ћу то после у студију да преснимим, али ни то се није десило, ти демо снимци остали су до дана данашњег - прича Сузана која је због песме "Поноћ" изашла је из анонимности и постала популарна и тражена. Међутим, посебну част представља јој сарадња са популарним Ацом Пејовићем.

- Са њим дуго година сарађујем певала сам пратеће вокале на 80 посто његових песама, а и овако се дружимо и чујемо. Он је диван човек и јако ми је драго што су нам се и енергија и боје гласа поклопили, без обзира што је и он имитирао Тому, а ја Силвану- каже и додаје- Много ми је драго што се песма свиђа и младима. Нисам неко ко је наслушан народне музике, али кад чујем тако дивну песму, па и Томине и Силванине, мени је то прелепо и не могу да оспорим добру песму - истакла је Сузана.

(Grand Online)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".