- Драган Бјелогрлић је знао да одигра и Тому и Гоцу преда мном и Миланом и ми смо га запањено гледали. Направила би се невероватна атмосфера и у неким тренуцима нико ништа није морао да каже. Убаците се у Бјелогрлићево магнетно поље и фокус је ту, била сам фасцинирана - испричала је Сања Марковић.

 

 

Сања је поделила са гледаоцима емисије како је постала Гоца Здравковић.

- Имала сам питања и за себе и за друге каква је Гоца Здравковић као особа. Тај истраживачки моменат је увек важан за глумца, а с друге стране када сам прочитала сценарио одушевила сам се како је Гоца написана и онда сам се само препустила инстинкту, јер сам знала да ако превише размишљам како ћу је играти нећу моћи да се опустим - рекла је млада глумица.

 

 

Сања је открила и како се осећала када је упознала Милана Марића.

- Милан је предиван, упознала сам га на кастингу за "Тому". Кастинзи су иначе јако страшни, јер је ту много људи које не познајеш. Брзо сам стекла утисак као да Милана баш дуго познајем, као да ми је брат, а тако се и понашао према мени, за све је био ту, и то се види и у Томи - испричала је она.

Сања је испричала и како се осећа поводом рекордне гледаности филма "Тома" у биоскопима.

 

 

- Нико није могао да наслути да ће се ово десити, не у овој мери. На фестивалу у Новом Саду сам стајала најближе до публике, то је било катарзично плакање и викање, сви су били у у шоку, као и ја. Нисам могла ни да се поклоним... Било је нестварно, ту емоцију нећу заборавити до краја живота - испричала је Сања Марковић у једној познатој емисији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".