Српски селектор о свом приватном животу не говори много, а познато је да је деценијама у складном браку са Вером Блажевић, која је и сама била кошаркашица.

У свом дугом и срећном браку Светислав Пешић добио је двоје деце – сина Марка, који је данас спортски директор у КК Бајерн Минхен и годинама је био успешни кошаркаш, и ћерку Ивану, која је тако наследила очев "спортски ген".

Ивана Пешић, данас Ивана Јагла, ради као лични тренер у Минхену, а на свом профилу на платформи ЛинкедИн истиче је уз онај физички део, у свом раду фокусирана и на све изазове свакодневице који утичу на здравље.

 

 

– Здравље, перформансе и уравнотежена исхрана су најважнији темељи за физичко и ментално благостање – наводи она и додаје: – Као лични тренер, желела бих да вас професионално пратим, мотивишем и индивидуално подржавам на вашем путу ка здравијем и способнијем начину животу.

Такође, Ивана је специјализована за јогу и дипломирани је мастер спортске психологије.

Будући да се и сама не експонира претерано, о њој се не пише често у домаћим медијима, а познато је да је она била та која је упознала српску тенисерку Ану Ивановић и немачког фудбалера Бастијана Швајнштајгера, један од омиљених спортских парова света.

 

 

– Мој пријатељ Швајнштајгер и Ана Ивановић су у емотивној вези, упознала их је моја ћерка Ивана. Нека се деца воле и држе за руке... – изјавио је на почетеку њихове љубави Светислав Пешић, чиме је био један од првих који је потврдио гласине да су они Ана и Бастијан срећно заљубљени.

Ивана је, иначе, годинама у браку с немачким кошаркашем Јаном Хендриком Јаглом, с којим је у љубаву дуже од деценије.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".