Вест да је наш познати глумац Милош Петровић Тројпец у љубави са својом колегиницом Матеом Милосављевић одјекнула је домаћим медијијским небом. Више медије је пренело ову информацију, до које су највероватније дошли гледајући објаве лепе глумице на Инстаграму.

Фото: Инстаграм принтскрин/mateus31

 

 

Наиме, Матеа је овог лета поделила велики број фотографија на којима је са Милошем, па се закључак о њиховој љубави наметнуо из тога. Они су заједно уживали на мору, што можете видети и у нашој галерији.

Многи су заборавили да је популарни Тројпец пре заносне Матее био у љубави са још једном њеном колегиницом, а спајали су га и са манекенком коју смо упознали као девојку једног његовог колеге. 

 

 

Милош је кроз медије пре коју годину био повезиван са манекенком Барбаром Таталовић, која је пре тога имала романсу са Тројпецовим колегом и другаром Милошем Биковићем. 

Тада су се по медијима могли видети натписи да је један Милош "скинио" девојку другом Милошу, а те приче су кренуле након што су се заједно појавили на премијери једног филма.

Међутим, сам Тројпец је одлучно демантовао све те наводе из медија. 

 

 

- Са Барбаром никад нисам био у вези, нити је то икада довођено у питање. Њу сам упознао као Милошеву (Биковићеву) девојку, дружили смо се и били чак сви заједно на Копанику. Причао сам са њим тада и океј је то што нас двојица знамо шта је истина, али не желим да око тога иде нека прича јер нема потребе.

Ја сам само са Барбаром прошетао црвеним тепихом јер смо ми по протоколу долазили заједно на премијеру. Она је само придржала мене за руку док смо долазили на црвени тепих, тачније за лакат, а нисмо се држали за руке. Ја сам само џентлменски дао да се прихвати док иде у штиклама и то је све - разјаснио је Петровић све недоумице око "везе" са Барбаром.

 

 

А Милошева права, а не само "медијска веза", била је са младом глумицом Милицом Мајкић. Милицу смо могли да гледамо у филмовима "Поред мене", "Панама" и "Влажност", као и у серијама "Комшије" и "Јужни ветар".

Лептирићи у стомаку су се јавили током снимаја спота група МВП и Wхо Сее, а у везу су упловили нешто касније. 

БОНУС ВИДЕО: