Северина Вучковић и Николина Пишек после неколико година међусобног избегавања коначно су имале случајан сусрет на прослави једне хрватске телевизије која је окупила све тамошње звезде на једном месту у Загребу.

Како сазнајемо од извора с лица места, Северина се непријатно изненадила када је међу гостима у једној престижној галерији приметила Николину, која је хтела и да се поздрави с њом, али је певачица одмах са својим друштвом отишла на други крај просторије, како се случајно не би нашла у водитељкиној близини.

 


- Сви су били одлично расположени и коментарисали су да су те вечери Севе и Николина најбоље обучене од свих. Певачица је блистала у светлоплавој хаљини с воланима и белом "диор" ташницом, док је Николина имала црну хаљину испод колена и занимљиве минђуше. Иако су сви мислили да ће доћи до куртоазног сусрета међу њима, после толико година ћутања, то се ипак није десило. Николина је чак и хтела да се поздрави, она с њом нема никакав проблем, али Севе не жели ни да чује за то због оне ситуације и емисије с Миланом Поповићем. Кад је видела да Пишекова стоји у њеној непосредној близини, одмах се са својим друштвом померила даље и окренула јој леђа. Ту је провела још неко време, а онда је и отишла. Николина је цело вече баш била добро расположена и није се претерано изнервирала због ове ситуације - завршава наш извор.

Подсетимо, прошле године је многе било зачудило што Северина није стала на страну Пишекове након изненадне смрти њеног супруга Видоја Ристовића, када се на водитељку окомио њен свекар Витор, познатији као Миша Гроф. Тада је подршка изостала због ранијег сукоба између њих две, који очигледно ни до данас није превазиђен и преко кога певачица никако не жели да пређе.

Наиме, гостујући у једној емисији, Николина је открила да је Северина јако љута на њу и да су се једном приликом и посвађале и то због Милана Поповића, с којим је Вучковићева својевремено била у ванбрачној заједници.

Фото: Љубиша Трифуновић/АТА Имагес

 

- Ја сам иначе пацифиста, али... Северина се љути на мене јако. У време њеног развода радили смо неку забавну емисију и ми смо се тако зезали... Ето, она је била тада у том неком незгодном раздобљу, где је била врло осетљива, што могу да разумем - започела је Николина и додала:

- И углавном смо ту држали њену страну, међутим, дошао је један тренутак где је њен сада већ бивши супруг морао да каже своју страну приче, што сам ја најавила и што је она доживела врло лично. Она је схватила да нико њему не сме дати медијски простор да он нешто каже. Имале смо после један разговор, свађу... - испричала је Николина за "Факап" и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Северина се мени јавила и свашта ми изговорила, ја сам се осећала погођено и врло невино. Она се љути на мене јер мислим да је погрешно схватила неке ствари. Ако може неко случајно да јој пошаље поруку, да случајно погледа или тако нешто - стварно ми је жао. Нисам имала никакву лошу намеру и стварно није било до мене, нисам имала утицај на то да ли ће се тај прилог емитовати или не. И стварно се саосећам с њеном боли у то време и сада, баш ми је жао - изјавила је тада Николина, чиме је потврдила вишегодишња шушкања да су она и Севе у лошим односима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".