Певачица Николија Јовановић огласила се на свом профилу на друштвеној мрежи Инстаграм, за шта је имала прелеп повод. Наиме, Николијин дека данас пуни 99 година, а она је усликала леп тренутак са прославе. 

Фото:АТА имагес

 

Николија је усликала свог деку пре него штоје одувао рођенданске свећице, а она му је донела лепо декорисану торту и на њима свећице са бројем 99. 

- Срећан 99. рођендан, деко - написал ће Николија уз слику свог Деке, коју је поделила на друштвеној мрежи Инстаграм. 

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм / николијаоффициал

 

Подсећања ради, певачица Николија Јовановић недавно је отворено проговорила о својим естетским захватима и тако привукла велику пажњу јавности, те признала да се због неких корекција на себи и те како каје.

- Хоћу да кажем због чега се кајем, због чега не. Прва ствар коју сам урадила биле су груди. Имала сам јако велики комплекс јер сам била равна као даска. И та операција ми је у двадесетим помогла да се осећам добро у свом телу. Али сада у тридесетим никад не бих урадила силиконе и, да могу да вратим време, никад не бих урадила ту операцију јер мислим да су природне груди најлепше и да су импланти непотребни. Мени су мале груди лепше него веће и мислим да бих у овим годинама имала савршено самопоуздања и да су ми остале груди какве јесу биле. Поправка би оставила много ожиљака, али слободно могу да кажем да се кајем због тога - признала је Николија у свом видеу на друштвеној мрежи ТикТок.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".