Немања Г. (41) из Барича је ухапшен због сумње да је од 26. августа четири дана држао у кући закључану Ану М. (36), док ју је мучио и тукао. Нанео јој је тешке повреде од којих јој је живот угрожен.

Како у својој исповести прича мајка жртве насиља, њена ћерка познаје Немању тек два месеца. Она је открила и како се Ана упознала са Немањом.

Упознали се након смрти Аниног дечка

- Није тачно да су верени или у браку, они су се кратко познавали. Ја га нисам упознала, хтела сам да дође на ручак и да га угостим. Након свега овога, хтела сам да је питам: "Како си могла да некоме толико верујеш?" Али никоме на челу не пише какав је - почиње своју причу мајка, која је своју ћерку видела претучену, а сцене су биле узнемирујуће. Како прича Анђелка, њена ћерка се дуго забављала са човеком који је преминуо у мају месецу ове године.

- Када је он преминуо моја ћерка је звала његове контакте да их обавести. Међу њима је био и Немања, не знам одакле га је познавао. Након тога је он њу почео да зове мало по мало. После сам сазнала да је он мрзео њеног покојног момка и да нису били у добром односу. Плашим се да је моју Ану хтео да убије из освете - прича скрхана мајка.

Фото: Друштвене мреже

 

Она наводи да не жели више да размишља о насилнику, али и да планира да пријави и његову мајку, за коју тврди да је све време била у кући, док се насиље дешавало.

"Како ће она даље да живи од страха"

Мајка кроз плач прича о здрављу њене ћерке и плаши се какав ће њен живот даље бити.

- То што је доживела је нешто страшно, како ће она даље да живи од страха. Остала је без једног органа, не знам како ће живети након овога. Само да се она опорави. У болници је, гомила апарата око ње, страшно је - прича узнемирено ова жена.

Како је испричала мајка, њена ћерка је од куће отишла 24. јула, након чега се данима није јављала. Тада је мами написала поруку.

Фото: Друштвене мреже

 

- Мама, видимо се за који дан - навела је у поруци.

Након што се данима није јављала, њена мајка је алармирала полицију и пријавила нестанак. Анђелка је, док је пролазила хорор јер не зна где јој је ћерка, почела сама да је тражим.

- Све време сам као мајка осећала да нешто није у реду са мојим дететом, да пати. Отишла сам да платим рачун за телефон и узела сам листинг позива. Звала сам све редом бројеве и од једне њене другарице сам сазнала где је. У међувремену смо се чуле и требало је да се јави полицији да је добро - прича мајка.

Како прича њена мајка, она је Ани свакодневно писала поруке да се јави полицији, што је њена ћерка учинила тек 24. августа, два дана пре него што је почео хорор кроз који је жртва прошла.

Тукао ју је секиром

Након што је отишла у полицију и јавила да је добро, још увек није дошла кући, већ се вратила у Обреновац код насилника, како претпоставља њена мајка.

- Верујем да јој је он претио да полицији каже да је добро. Дошла је кући у среду (30. августа), успела је да побегне док је он спавао - прича мајка.

Она је описала у каквом је стању угледала њену ћерку а детаљи су узнемирујући. Мајка жртве прича да је Немања Ану тукао секиром и буздованом.

Фото: Друштвене мреже

 

 

- Пола косе јој је фалило, очи су јој затворене. Тукао ју је секиром, држао је секиру у спаваћој соби. Тукао ју је и пендреком са металном куглом. Шта је моје дете прошло, како ће она да живи након овога - прича мајка жртве насиља.

- Све време сам имала неку ужасну интуицију. У петак је примљена у болницу, морали су да јој изваде слезину, пукла јој је бубна опна, добро да очи није изгубила какве повреде има. Одмах су је примили у шок собу, доктор ми је рекао да је дошла касније да не зна да ли би преживела - прича мајка.

Мајка прича да верује да је насилник желео да убије њену ћерку.

Осуђивани насилник мучио жртву, а јавно писао љубавне поруке

И док је жртва отишла у полицију да каже да је добро, одмах након тога уследио је хорор. Немања Г. се терети за кривична дела противправно лишење слободе и тешка телесна повреда опасна по живот.

Према тужилаштву, мучење је почело 26. августа, а он је уочи тога на својим друштвеним мрежама јавно писао љубавне поруке жртви коју је након тога брутално тукао.

- Воли тебе твој Нецко пуно и сад ћемо да им објаснимо неке ствари које им нису биле јасне или нису разумели битисање нас - речи су насилника из Обреновца.

Фото: Друштвене мреже

 

Насилник се јавно хвалио да је био у затвору. Он је на свом Фејсбуку објавио фотографију затворске легитимације, на којој се наводи да је у питању затвор у Сремској Митровици.

- Вратићу се, али не задуго - написао је он.

БОНУС ВИДЕО:

ПРЕЖИВЕЛИ РАФАЛЕ УРОША БЛАЖИЋА, А СЛУПАЛИ СЕ АУТОМ: Млади из Малог Орашја у болници, породице у шоку

(Курир/Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".