Како "Курир" пише, жена је ухваћена у лажи и сада ће морати да одговара за своје дело, а све се догодило јер је, како каже доброобавештен извор, наводно желела да се освети свом супругу.

- Она је удата, али ју је пре извесног времена муж оставио и одселио се из њиховог заједничког дома. Она је, највероватније како би му се осветила, потом смислила план! Наиме, отворила је профил на Фејсбуку са именом и презименом свог мужа, његовим другим личним подацима и фотографијама. Онда је са тог лажног профила себи на профил слала претеће поруке одређени временски период. У порукама је писало "да ће да је убије", "да више неће видети своје дете" и сличне реченице - прича извор "Курира! шта је утврђено током истраге.

Како даље каже, пошто је себи послала неколико претећих порука са профила "свог мужа" који је, како се сумња, сама направила, она је отишла и корак даље.

- Отишла је у полицију, показала инспекторима претеће поруке и пријавила супруга. Поступајући по пријави, која је одмах озбиљно схваћена, полиција је пронашла мужа и с њим обавила разоговор - каже саговорник "Курира" и додаје да је човек све време тврдио да не зна о чему се ради.

- Он је човек био пренеражен, по рекацији његовој се одмах видело да он не зна шта се дешава. Био је толико изненађен, да се видело да је то природна реакција и да није имао појма да има два Фејсбук профила - прича особа из кругова блиских мушкарцу.

Након што је мушкарац негирао да је својој супрузи слао претеће поруле и да је тај Фејсбук профил његов, оперативним радом истражни органи су утврдили да он говори истину.

- Истрагом се дошло до жене. Односно, утврђено је да је она направила тај лажни профил на име свог мужа и самој себи претила. Након тих открића, против ње је поднета кривична пријава за лажно пријављивање - објашњава нам саговорник.

У Основном јавном тужилаштву у Куршумлији је потврђено да су добили обавештење о овом догађају и да је у току прикупљање потребних обавештења из навода пријаве која је поднета против жене.

Мештани: "Сви брује о овоме!"

Житељи Куршумлије кажу да не памте да се ишта слично раније догодило у њиховом крају.

- Сви брује о овоме. Шокирани смо. Ето, хтела је да напакости мужу, а напакостила је самој себи. Чули смо да ју је муж напостио због одређених проблема које су имали у браку, а које је она, наводно, изазвала - причају мештани.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: