На друштвеним мрежама објављен је снимак који је привукао огромну пажњу. На њему се види како жена излази из аутомобила који оставља на прузи 3. септембра у Приједору у Републици Српској. 

Жена је својим аутомобилом марке "волксфаген" прилазила шинама док је на семафору било црвено светло. Наставила је да вози, а кад је колима прешла преко пруге, рампа се спустила. Рампа је направљена тако да затвара приступ делу пруге из смера из којег наилазе возила. То значи да је у другој траци пролаз отворен. 

С обзиром на наведено, рампа се спустила иза аутомобила којим је жена управљала, а испред ње је спуштена са леве стране што значи да је могла да настави вожњу без ометања. Међутим, из непознатог разлога се зауставила. Задњи део аутомобила је остао на шинама. 

 

 

Након тога је истрчала из возила и појурила ка улици. Дотрчала је до неког другог возила, а затим отишла и од њега. Убрзо након тога је прошао воз који је ударио у аутомобил који је остављен на прузи. Снимак је објављен на друштвеној мрежи X уз коментар: "Свашта сам видео али овако нешто још нисам". За сада нема информација зашто је жена оставила аутомобил на прузи. Поводом овог догађаја огласили су се и из Железница Републике Српске, који апелују на све учеснике у саобраћају да се заустављају испред пружног прелаза.

"Ванредни догађај изазван непажњом возача путничког возила на путном прелазу "Тринаеста" у Приједору, могао је изазвати катастрофалне последице. Изнова видимо да ни најсавременије осигуран путни прелаз на пругама не може спречити незгоде и сачувати животе, уколико не постоји одговорност и свест сваког учесника у саобраћају, када је у питању поштовање законских и саобраћајних прописа", навели су. 

БОНУС ВИДЕО: