Добројевићева, која је свог изабраника крила је од очију јавности, одмах се огласила и испричала да је у питању превара, те да њен дечко никада није био ожењен.

- Никоме нисам отела мужа, никоме растурила везу, ни брак. Чиста сам као суза! Мој дечко никада није био ожењен. Ако јесте дајте ми један доказ, папир било ста и јавно ћу га оставити! Подмећу лажне слике, лажне вести, све је лаж! Ово је све велика организована превара од стране дотичне која је имала план да се дочепа Задруге и популарности. Никоме нећу дозволити да ми нарушава углед и част. Све ће се ово раскринкати, иако је тренутно ударна тема и трач посластица за цео Балкан.

Фото: Инстаграм принтскрин/stanijadobrojevic

 

Станијин дечко потврдио је и да је Станија изгубила бебу, а старлета је рекла да је томе кумовао стрес због тога што је ненадано увучена у љубавни троугао и да ју је све веома потресло.

- Казниће их Бог све! Бог све види и све чује! Због њене жеље да постане, како каже, "ријалити звезда", једна девојка је изгубила дете, бог ће вас казнити за смрт једне бебе! Срамота - написала је Станија у објави на Инстаграму.

БОНУС ВИДЕО: