Анели Ахмић у ријалитију "Задруга 7" испричала је да ју је супруг Асмин Дурџић оставио због старлете Станије Добројевић, а сада се огласио он и изнео шокантне тврдње о својој бившој.

- Конзумира дрогу цео свој живот, али сам ја то касно схватио. Са њом сам био на једну ноћ и остала је трудна... Од тог тренутка креће мој пакао. После тога сам се трудио и радио све да од ње направим жену и мајку. Имала је новац од мене, договор је био да ћу јој давати 2.000 евра месечно. Прошлог месеца сам јој дао 4.000, а она је то користила за изласке, клубове, супстанце - тврди Асмин Дурџић за домаће медије и додаје:

- Анели је од мене имала сваки месец 4.000-5.000 евра. Поред мене је имала све у животу, а шта је радила пре познанства са мном, то ћете морати сами да откријете.

Фото: Принтскрин Инстаграм/stanijadobrojeviic.official

 

 

"Нисмо били у браку"

- Никада нисам био у браку. Растали смо се још прошле године и остали смо у пријатељским односима због ћерке. Након тога сам се трудио да је држим у близини само како бих утицао да не излази и не дрогира се, али интимни нисмо били. Живели смо с прекидима, зими је била у једној од мојих некретнина у Аустрији, а лети у Дубровнику, у кући коју сам опремио како би имала најбоље услове за живот.

Он је потврдио и да су он и Добројевићева изгубили бебу.

- Тачно је...

Станијин дечко је додао да се он бави грађевином и издавањем луксузних аутомобила, као и да његови родитељи прихватају старлету.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".