Учесница "Елите" Анели Ахмић, која је ушла у ријалити, изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, који ју је, како је истакла, преварио са старлетом Станијом Добројевић.

Сада је процурила њена препискама, где се види како се Анели дописује са бившим супругом Асмином Дурџићем.

ФОТО: АТА

 

- Отишао си у Америку да плаћаш једној др*** ручкове и вечере, а ниси могао да пустиш паре - написала је Анели Асмину, а он јој је одговорио:

- Овај. То већ траје мало дуже. Ти не брини за мене, ни за њу, него за себе. Не знам шта причаш - поручио је Асмин бившој.

Након тога, Асмин је отпужио Анели да је слала Станији поруке преко ТикТока.

ФОТО: Принтскрин /Инстаграм

- Хоћеш да те Станија назове са мог броја? - поручио је Асмин.

- Мене Станија да зове? Зашто? - написала је Анели.

- Послала си јој на ТикТоку наводно да ти се јави - поручио је Асмин.

Фото: Инстаграм принтскрин/stanijadobrojevic

 

Подсетимо, Станија Добројевић се потом огласила.

- Могу само да кажем да мој дечко никада није био ожењен и да је ово нека велика превара и лаж - истакла нам је Станија синоћ, али није навела да ли су лаж информације о њеном партнеру и Анели.

Анели је, иначе, у "Задрузи 7 - Елити" рекла следеће:

- Муж ме је пре месец дана преварио после три године брака. Ја сам из Дубровника. Преварио ме је са Станијом Добројевић. Ја сам врло храбра. Он није ни "м" од милионера, сви живе као подстанари. Имали смо однос, први наш однос и остала сам трудна... Рекао ми је само да се заљубио и да иде у Америку код ње. Ставио је слово "С" на стори и три тачкице. Онда ми је рекао да иде код ње, пакао ми је био. Он је отишао... Ето, шта сам све прошла. Тренутно су у Црној Гори. Аустријски медији су баш данас објавили да је преварант, да је државу преварио, бежи у Мајами. Дуг је период од 10 месеци, остаћу до краја. Он је преварант! Станији бих поручила да га искористи још мало, јер ускоро неће имати ништа, неће му остати ништа! Шта их је спојило? Па, кеш, кеш их је спојио.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".