Супруга Марка Булата годинама се лавовски бори са озбиљним здравственим проблемима. Фотографија у инвалидским колицима коју је објавила на Инстаграму потресла је јавност, као и емотивне речи које прате призор из болнице.

- Воли ме. Помози ми да оздравим. Излечи ме. Исцели ме. Немој да и то све морам сама, када су твоје руке дупло снажније од мојих. Да ме кроз олује пренесу, а не оставе да ме киша и снегови затрпају у ћошковима.

Фото: Инстаграм принтскрин/марија_булат

 

 

- Воли ме. И кад не волим сама себе. И кад мислим да нико не треба да ме воли. Кад мрзим тебе у свету у којем се налазим. Проћи ће. Као и срећа кад има рок трајања, тако и туга обуђави, невоље прођу и остану живописне дуге после тешких киша. Онда ћу ја да волим тебе. И гола. И боса - наводи на почетку потресне објаве Марија Булат и наставља у истој атмосфери.

- Закрвављених усана од пожуде и мирисних власи на глави, спремних да осете твоје руке док их мрсе. Волећу те ујутро. И у подне. Волећу те и кад ме има и кад ме нема. И кад не будеш волео сам себе. Чекаћу, волећу те и кад прођу туге. И кад је срећа, волећемо се онда кад је све предивно. Онда кад је све тмурно. Онда кад лете облаци у смеру у којем ми желимо.

- Кад нам се прсти испреплићу у симфонијама живота и љубави, док срећа лебди над главама. Волећемо се. Онда кад паднемо. Онда кад устанемо. Када имамо толико да не знамо шта ћемо. Када немамо ништа, па не знамо шта ћемо. Када нас саставе јужине, а раставе кошаве. Волећемо се. У добру и злу. У сваком новом дану. У богатству. У сиромаштву. И кад нам се тела удаље, душе ће остати састављене. За нека боља сутра. Проћи ће све лоше. Најбоље ће нам тек доћи, а теби преостаје само једно. Воли ме.

Фото: АТА имагес

 

 

Поводом супругиног нарушеног здравља огласи се Марко који је испричао да се Марија суочава са тешким обољењем кичме, због чега свакодневно одлази на терапије, и да је дубоко забринут за мајку своје двоје деце.

‒ Фотографија у инвалидским колицима је из времена када је била на магнетној резонанци. Тада смо и сазнали са каквим се проблемом суочава. Она пролази кроз тежак период који дуго траје. Здравље јој није добро, а на тој слици се одражава њено стање. Будим је у пола десет и идемо на терапију ‒ прича Булат.

‒ Од раног јутра јој је тешко. Марија има шеснаест дискус хернија, а пршљенови су јој напрсли на три места. Све се то дешава због дегенеративних промена на кичми. Има сколиозу и кифозу. Сада иде на струје и ласере да би јој се тело регенерисало. Две недеље мора на терапију, на обезбољавање. Више је него озбиљно јер је у огромним боловима.

– Терапије на које одлази су јако мучне. Када заврши са тим, видеће се да ли ће морати на операцију. О томе одлучује тим лекара који помно прати њену ситуацију. Мојој жени је са 37 година кичма потпуно пропала. Ситуација је много незгодна.

Фото: АТА имагес

 

 

Супруга Марка Булата има неколико тешких дијагноза

Подсетимо, о борби са болешћу Марија је и сама говорила у јавности, додуше, никада до детаља.

– Установљено је да јој крвни судови изгледају као да има 70 година – рекао је својевремено Марко.

– Ја једва имам 50 килограма. Марко је дуго желео дете и борио се за то. Хтела сам да му родим па макар и мене Бог узео. Хвала Богу, добили смо дете – причала је Марија.

Терапије ћу морати доживотно да примам, имам више дијагноза, могла бих да вам сликам све и проследим, али хајде да не причамо о томе. Три порођаја су учинила своје, саветовала бих све жене да се редовно прегледају. Имам пробелем са лимфама и тешку анемију, одлажем хоспитализацију колико год је то могуће – рекла је Марија једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: