Глумац Жарко Лаушевић је пре хоспитализације завршио снимање филма "Руски конзул", док му је за серију "Калкански кругови" остало још неколико сцена које је снимио у болници.

Наиме, Жарко Лаушевић и даље лежи у КБЦ "Бежанијска коса" где је примљен средином августа.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Глумац је, како пише Информер у болницу примљен због проблема са плућима где се и даље налази и прима редовне терапије.

Лаушевић је пре хоспитализације завршио снимање филма "Руски конзул", док му је за серију "Калкански кругови" остало неколико снимајућих сцена.

- Продуценти и цела екипа нису желели да оставе недовршен посао јер не знају колико ће Жарко остати у болници. Предложили су му да то мало сцена које су му остале за "Калканске кругове" сними преко телефона са својим колегом. Он је радо прихватио иако су му доктори саветовали да се не напреже много - прича извор за горенаведени лист и описује како је изгледало снимање:

Фото: В. Данилов

 

 

- Донели су му телефон у болницу и позвао је колегу који је био на сету. У тој сцени се Лауш не види већ се само чује његов глас. То је максимално колико смо могли да урадимо јер нисмо желели да га превише замарамо. Одрадио је то јуначки. Када су завршили разговор, његов колега са којим је обавио разговор је подигао телефон, а цела екипа је Жарка поздравила громогласним аплаузом. Пала је и по која суза јер су сви то доживели веома емотивно.

БОНУС ВИДЕО: