Марко Ђедовић и Милена Качавенда су наставили разговор у WЦ о Ани Ћурчић.

- Мој и Анин договор је био да кријем да је варала мужа са Звезданом Славнићем, а тај човек је сјајан тип. Звездан је рекао многе истине унутара. Ја морам да кажем да ја имам брата који је у затвору, а она је упознала мог брата када је мој син напунио 18 година, а то је било 2019. године. Она је њему уплаћивала паре у затвор, а онда му је поред тога слала интимне слике - причала је кума.

 Људи су то знали, али си ти ћутала - рекао је Марко.

- Она је варала и мужа и Звездана и доводила је Звездана у кревет где је спавала са својим мужем. Варала је све - говорила је Качавенда.

- Ма страшно шта је она радила - рекао је Марко.

- После иде прича о ролексу, и све то мени сада није јасно. Аца и ја смо хтели да избацимо Звездана из ципела, а ја сам убедила Ацу да купи ролекс - рекла је Кума.

- Пази, у том таблету имају приче о томе како су хтели да уђу у Задругу 5, због Далиле и Дејана, а онда је била прича како ће он да мува Далилу, а Дејан се распада. У том таблету постоје преписке из 2021. године да су они купили стан у Земуну - наставио је Марко.

- Ма и она писма, зна се шта може да се пише у писму, а онда у писмима нема ништа, ја сам донела хрпу писама, и она је тражила то од мене. Мене су назвали кума јер сам ја крстила тату и Звездана надимцима. А Звездан је испао господин када је рекао да ја нисам кума, он је све знао - рекла је Кума.

- Прво питање Аци Булића Ани је било што није демантовала Звездану да јој је гасио цигаре на руке, а она се правдала како она то није рекла - додала је Милена.

- Где вам је био мозак да дођете у кућу Аце и његове жене - упитао је Марко.

- Аца нас је звао - одговорила је Милена.

- Ма мени је доста тих фејк жртви насиља, а данас љути трпе свега, а ти данас имаш свега, а она се фолира - рекао је Марко.

- Она је користила Звездана да се пере и претила је Ацом - додала је Милена.

- Ма да, то је радила и Аци, мораће да објасни, ма њој су само паре у глави - рекао је Марко.

- Ма да, њој су само паре интерест - рекла је Милена.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".