Беба ће на свет стићи следеће године, а њих двоје су пресрећни због лепе вести, док је Мина још у јулу наговестила да је у другом стању.

Наиме, она је увелико у трећем месецу трудноће, а крајем јула је на Инстаграму писала како је "никад срећнија", а исте те речи је и Огњен искористио синоћ у првом обраћању јавности поводом вести о трудноћи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

- Имам пар килограма више него иначе, али никад нисам била срећнија, па није ни важно - написала је она уз фотографију са Санторинија.

Огњен је, подсетимо, синоћ за "Пинк" навео:

- Истина је да ћемо Мина и ја постати родитељи! Нисмо планирали да та вест дође до јавности сада, али када је већ тако, нећемо крити да смо обоје срећнији него икад и да једва чекамо да нам стигне беба! Биће прилике да у наредном периоду причамо о свему, хвала вам на разумевању.

Водитељ је пре неколико дана на Инстаграму одговарао на питања фанова, а једно је гласило да ли би волео да има ћерку.

- Искрено, то бих баш, баш волео, мислим да је то нешто што ми баш недостаје. То ће ме учинити комплетно срећним, то ће ми донети неку нову димензију у све - навео је Огњен тада.

Огњен и Мина везу су започели након познанства и заједничког рада у емисији "Амиџи шоу" и важе за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени. Љубав се десила спонтано и потпуно је променила њихове животе. Јавности су љубав открили крајем јуна ове године када су уснимљени заједно.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/danijeladimitrovska

 

 

Као што је већ познато, Амиџић из претходног брака са Данијелом Димитровском има сина Матију, док ће Мини ово бити прво дете. Огњенов син је лепо прихватио Мину и често проводе време заједно, па чак одлазе и на путовања заједно. Мина и Огњен започели су врло брзо заједнички живот, а комшије их хвале те откривају да су реновирали стан у којем ће сада, очигледно морати да се направи распоред за долазак новог члана.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: