Дејану спаса није било, а Н.К. (40), који се налазио на месту сувозача је након несреће превезен на одељење реанимације у Ургентни центар. Д.П. (30) која је возила кола марке "хјундаи" у који се Дејан закуцао, у свесном стању је превезена у КБЦ Земун.

Трагови кочења километрима пре несреће

Када је процурио језиви снимак несреће сви су се питали једно - како је до овога дошло? Па се поставља логично питање да ли је Дејан уопште знао шта ради, и ако јесте зашто је наставио.

Од места код Сурчина, где је Дејан могао да уђе у супротну траку на ауто-путу па до места несреће у висини Јакова, измерено је тачно шест километара!

Фото: принтскрин друштвене мреже

 

Како се сазнаје, скоро целом дужином тог потеза виде се трагови кочења, а вероватно људи који су у чуду и страху само покушавали да спасу живу главу од помахниталог возача.

Како кажу искусни возачи, није могуће да се он случајно укључио у контрасмер, већ да је свесно направио прекршај.

Подсетимо, до удеса је дошло када је аутомобил "фијат пунто", којим је управљао Дејан Ј. (53), док је на месту сувозача био Н. К. (40), ушао у контрасмер на ауто-путу и возио брзом траком. У једном тренутку, "фијат" се директно закуцао у аутомобил "хјундаји", којим је управљала Д. П. (30). После ударца, "пунто" се запалио, а возач је настрадао. У несрећи су повређени Н. К. и Д. П. и они су превезени у КБЦ Земун.

Истрага тек треба да утврди како је Дејан Ј. ушао у погрешан смер на ауто-путу код Обреновца.

Према незваничним сазнањима Курира, постоје три верзије о томе како се "пунто" нашао у супротном смеру.

Упозоравамо да је снимак веома узнемирујући:

 

 

БОНУС ВИДЕО:

КОМШИЈЕ У ШОКУ ПОСЛЕ УБИСТВА У МЛАДЕНОВЦУ: Душан био изванредан човек и сјајан мајстор

(Блиц/Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".