- Екипа је позив добила у 23.35 сати где им је речено да је дошло до саобраћајне несреће и да има повређених. Када су за неколико минута дошли на лице места дочекала их је група од петнаестак младића старих око 20 година - каже наш саговорник упознат са случајем и додаје:

- Кренули су да пруже помоћ младићу који је повређен у несрећи и који се жалио на болове у глави, ногама и осталим деловима тела. Међутим, тада је бахата групица младића почела да вређа медицинску екипу и да они њима дају смернице како да раде свој посао?!

Како даље наводи наш извор, младићи су објашњавали лекарима како да помогну повређеном.

- Бахата група је наводно убрзо постала све агресивнија, па се екипа Хитне помоћи склонила у санитет. Затим су почели да лупају шакама по комбију и да их вређају - каже извор и додаје:

- Тим који је био на дужности се истраумирао, а онда је један од младића из групе отворио врата где је седео техничар и ударио га шаком у главу. Настао је општи хаос, па су ударили и возача у слепоочницу.

Наш добро обавештен извор наводи да је екипа чим је постала напета ситуација позвала полицију којиа је стигла након 20 минута.

- Тек када је полиција дошла страсти су се донекле смириле, па је екипа Хитне помоћи могла да пружи помоћ повређеном ког су потом санитетом превезли на ВМА - наводи извор.

Истрага је у току и она ће утврдити све детаље овог срамног напада на екипу Хитне помоћи.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: