Према фенг шуију торба и новчаник су изузетно важни за енергију, а верује се да терет у торби, односно оно што у њој носите може утицати на вашу енергију, судбину и благостање, односно на финансије.

Завирите у своју торбу, без обзира на то да ли је то велика или мала торба, ранац или торбе које се везују око струка.

Торба је симбол финансијског благостања

Ташна коју носите мора да буде чврста, неоштећена – то је знак среће и поуздане заштите.

Уредна торба доноси хармонију и чува склад, а верује се да пословна торба треба да буде сређена, висококвалитетна и издржљива. Она симболично представља вашу кесу с новцем.

Фото: Профимедиа

 

 

Стручњаци истичу да торба не сме да буде претешка, јер то симболизује бриге и оптерећења. Сматра се да не треба држати торбу на поду јер се верује да то привлачи лоше финансије. Важно је да у торби постоји ред, а неке ствари никако не треба носити у торби.

Непотребне ствари краду енергију и доносе хаос

Све што вам више није потребно избаците из торбе, а хаос средите тако што ћете распоредити ствари по преградама. Избаците све непотребно, јер то привлачи непотребне послове и препреке на животном путу.

Верује се да ће вам ред донети олакшано доношење одлука. Никако не треба држати разбацан новац по торби, већ га треба чувати искључиво у новчанику.

Фото: Профимедиа

 

 

Према фенг шуију, новац разбацан по торби привлачи сиромаштво, недостатак финансија и поставља енергетске блокаде на путу развоја.

Многе жене носе у торби старе карте, непотребне папириће и рачуне које чувате у торби враћају вас у прошлост, привлаче оптерећење и недостатак новца.

То означава да са собом симболично носите старе проблеме и непотребне бриге, живите у прошлости.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".