Он више није "и по" човек и сада је своја личност у потпуности. Бивша дечија звезда Ангус Ти Џоунс изгледао је готово непрепознатљиво док је ручао у уторак у Шерман Оуксу, у Калифорнији. Славни глумац из, сада већ чувене серије "Два и по мушкарца", је некада био најплаћенији дечји глумац, ретко се појављује у јавности, а сада је виђен у потпуно опуштеном издању.

Фото: Профимедиа

 

Фотографије приказују Џоунса (29) како носи сиву дуксерицу и црни шортс док носи велику флашу воде и шаље поруке на свом телефону на преклоп.

Лежерни ансамбл је употпунио црним патикама, сивом капом и наочарима за сунце плаве боје. Када је Џонс ушао у ауто, скинуо је шешир да би открио своју тек обријану главу.

 

Џоунс је скоро 10 година глумио заједно са Чарлијем Шином и Џоном Крајером у ситкому из раних 2000-их, пре него што је жестоко напустио серијал 2012. године. Агнус је зарађивао око 350.000 долара по епизоди када је дао отказ, и од тада живи повученијим животом, а ово мали Џејк има да каже о серији "Два и по мушкарца".

- Ако гледате "Два и по мушкарца", престаните да гледате "Два и по мушкарца", рекао је глумац у видео снимку на Јутјубу који је објавила хришћанска група Фореруннер Цхроницлес, када је изашао из серије.

У свом десетоминутном сведочењу, Џоунс је рекао да је пронашао Бога и назвао ситком "прљавштином".

 

- Људи кажу да је то само забава. Урадите неко истраживање о ефектима телевизије и вашег мозга и обећавам вам да ћете морати да донесете одлуку када је у питању телевизија, посебно са оним што гледате, наставио је.

- Ја сам у "Два и по мушкарца" и не желим више да будем ту. Молим те, престани да гледаш и пуниш главу прљавштином. Људи кажу да је то само забава

Чини се да Џонс није пожалио због своје одлуке када се 2014. године поново обратио јавности.


- Серија је расветљавала теме у нашем свету које су заиста проблем за многе људе. А ја сам био плаћени лицемер јер нисам био у реду с тим, али сам и даље то радио, рекао је он у организацији Светске жетве Адвентистичке цркве седмог дана.

Он није био једини главни члан глумачке екипе који је напустио серију пре него што се завршила 2015. Шина је отпустио Ворнер Брадерс 2011. године због "опасно самодеструктивног понашања" и "неправилног понашања", поред тога што је давао погрдне коментаре о креатору емисије, Чаку Лореу. Заменио га је Ештон Кучер у последње четири сезоне.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".