Док су се дечаци играли у соби, мајка је изашла у двориште куће и потом на кратко отишла до продавнице, а када се вратила затекла је једног дечака без свести, јер се око врата био упетљао у канап за завесу.

- Трагедија се догодила из неописивог несрећног и несвакидашњег случаја. Мајка је оставила децу у соби и изашла на кратко, најпре у двориште, а онда и до продавнице. Када се вратила затекла је једног дечака упетљаног у канап од завесе. Дете се тако, практично, удавило. Она је истрчала из куће са дечаком у рукама и гласно затражила помоћ, реаговале су и комшије, дошла је и Хитна служба, али лекари нису успели да спасу дечака – сазнали смо од извора упућеног у овај трагичан догађај.

Хитна служба је транспортовала дечака до кикиндске Опште болнице, али је одмах на пријему констатовано да је дете без свести, да не реагује на покушај реанимације, те је потврђена смрт.

Трагедија је задесила младе родитеље, који су брижно одгајали два дечака близанца. Сазнајемо да су се пре око годину дана доселили у своју кућу у Улици Стерије Поповића, где се несрећа догодила. И мајка и отац су запослени, она ради у фабрици, а отац је аутомеханичар. Својим дечацима други рођендан славили би у новембру, али је срећу прекинула неочекивана трагедија каква се у Кикинди не памти.

(Новости)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".