Неки су се после паузе у ријалити каријери вратили пред камере, а има оних који су ту из сезоне у сезону. Сви они су за улазак имали исти мотив - новац. Они су се с продукцијом договорили о хонорарима, а те суме никада не би зарадили да не учествују у ријалитију.

Фото: АТА имагес

 

Како смо сазнали, ове сезоне биће најплаћенија Маја Маринковић. Она ће наводно по недељи зарађивати чак 3.500 евра. Њен улазак се очекује за месец дана, када се буде опоравила од операције увећања задњице. Она је јуче, на дан почетка "Елите", у пратњи оца Радомира Такија Маринковића изашла из болнице, где је рађен овај захват.

Фото: АТА имагес

 

Ријалити некако већ годинама не може да се замисли без Јоване Томић Маторе. Она се враћа у белу кућу после летњег одмора, али овога пута улази са супругом Анитом Станојловоћ, коју је упознала током прошле сезоне ријалитија. Њихова љубав планула је пред камерама, тако да њихови фанови желе да виде и како ће се њихов однос одвијати пред многобројним изазовима који их очекују у "Елити".

Њих две су дебело наплатиле свој улазак, али је Матора, ипак, уговорила већи хонорар од супруге. Она ће узимати 2.500 евра недељно, док ће Анита на недељном нивоу бити плаћена 1.500 евра. Укупно, у њихов породични буџет по седмици боравка ићи ће 4.000 евра. Тај износ ће бити промењен уколико нека од њих две изађе раније, јер улазе као одвојене такмичарке.

Фото: АТА имагес

 

После једногодишње паузе враћају се Марко Ђедовић и Менсур Ајдарпашић. Ђедовић, који је у "Задрузи 6" био део водитељског тима, сада је такмичар. Он је уговорио хонорар од 3.000 евра недељно и од њега се много очекује. Многи учесници га се већ плаше, а о многима зна свашта, па и њихове тајне.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/меннсссур

 

Менсур ће добијати 500 евра мање од њега, али продукција, као и гледаоци и од њега очекују да ће правити шоу.

Фото: АТА имагес

 

Многи једва чекају да Милена Качавенда почне да износи детаље из живота некада блиске пријатељице Ане Ћурчић. Она понуду од 2.000 евра на недељном нивоу није могла да одбије. Исти хонорар има и политичар Александар Пожгај, који је учествовао у ријалитију "Парови".

Фото:Принтсцреен/Јутјуб

 

Међу повратницима је и Марко Јањушевић Јањуш. Иако је говорио да неће поново улазити у ријалити, хонорар од 2.500 евра за седам дана променио је његову одлуку.

Непознати учесници плаћени су доста мање, они, као и у ранијим сезонама, добијају од 300 до 500 евра недељно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".