Они су сада, заједно са Марком Ђедовићем који ће бити учесник, у емисији ''Ново јутро'' кратко проговорили о ријалитију који стартује вечерас, а како кажу, они још увек нису ни провирили на имање у Шимановцима.

- Морам да вам кажем да је свима нама водитељима строго забрањено да улазимо и видимо како то изгледа у Шимановцима. И ми ћемо се изненадити, уопште не знамо шта нас очекује, заиста. Забранили су нам да и провиримо - рекла је Душица.

- Очекујемо да се овај труд који смо уложили у ''Елиту'' буде награђен. Ако смо побрали све оне награде за ''Задругу'', тек сада их очекујемо. Балкан тј. Пинк је препознат по томе да сада странци откупљују лиценцу нашег програма. Очекујемо стварно велики успех, додао је Дарко.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мало је рећи да сам узбуђена и срећна. Ово што се спрема стварно никада нисте видели, и ја просто не могу да дочекам почетак свега тога, додала је кратко Ана Радуловић!

Иначе, у новој сезони, дакле, Марко Ђедовић неће више бити део тима водитеља "Задруге", али се зато Маша, ново лице "Пинка", придружила већ познатој и уиграној постави.

За сада и даље није познат број, али ни идентитет учесника "Задруге", а како су медији истакли, публика може очекивати потпуно непрепознатљиво имање које је тренутно у фази реновирања.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".