ТикТок звезда Махек Бухари коју на тој мрежи прати више од 120.000 људи ухапшена је пошто је "поставила замку" 21-годишњем љубавнику њене мајке јер ју је уцењивао да ће објавити видеозапис њиховог интимног односа.

На суду у Лестеру 24-годишња Махек осуђена је на доживотни затвор, а њена 46-годишња мајка Ансрин такође је добила доживотну казну затвора, а мора да прође најмање 26 година и девет месеци пре него што ће имати право да затражи раније пуштање на слободу. Терете се за убиство двојице мушкараца у јурњави аутомобилима, пише Индепендент.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм /Махек Бухари

 

Сакиб Хусеин и Мухамед Хашим Иџазудин, обојица 21-годишњаци, погинули су у ужасној несрећи у којој се њихова "шкода фабиа" у пламену "распала на два дела". Према суду, Махек, која се на друштвеним мрежама представљала под именом Маја, помогла у осмишљавању плана да се ућутка мајчин бивши љубавник након што им је претио уценом, преноси Данас.хр.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм /Махек Бухари

 

Хусеин, наиме, није хтео да се веза с Ансрин заврши па је претио да ће њеном мужу послати снимке ако му не врати 3.000 фунти које је потрошио на удварање. Договорили су састанак на ком су се појавиле мајка и ћерка. Стигле су заједно са шесторо људи у два возила како би Хусеина дочекале у заседи. Њему је све то било сумњиво, а онда је почела јурњава у којој је заједно с пријатељем с којим је дошао - погинуо.

И остали учесници у убиству осуђени су на дугогодишње казне затвора.

“Тужилаштво је било у праву кад је овај случај окатегоризовало као хладнокрвно убиство", казао је судија Тимоти Спенсер.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".