Карађорђе је Љубу пре неколико година јавно оптужио да је подводила заједничке ћерке, а шампионка у боди-фитнесу одмах је пресавила табак и правду потражила на суду.

Ангажовала је адвокате и случај је завршен у њену корист, пише Курир.

Отац њене деце је за те оптужбе осуђен по кратком поступку још пре неколико година и тада му је пресуђено да јој уплати одређен новчани износ. Он је наводно избегавао одговорност и није се појављивао на рочишту, одбијајући да плати казну.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Љуба је одлучила да иде даље, покренула је и кривично гоњење. Тај случај је завршен и он је осуђен на три месеца затвора и годину дана условно. Карађорђе се, како преносе, бунио на одлуку суда.

- Љуба није одустајала. Гонила га је до последњег дана. Желела је случај да истера до краја и да се утврди истина. То је трајало. Карађорђе је избегавао суђење. Она је истражила случај и поднела поднесак. Изнела је основану сумњу да му школски другари из полиције помажу око дојава кад не треба да буде код куће како би избегао суђење са њом. То је чак и јавно рекла - прича извор.

Фото: Инстаграм принтскрин/ifbb_pro_ljuba_pantovic

 

На ове наводе огласила се и сама Љуба Пантовић, која је потврдила причу.

- Надам се да ће Карађорђе коначно да научи да не може да лаже, а још више се надам да ће за ових годину дана направити неки проблем и да ће отићи у затвор - поручила је она.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: