Вања Алексић, ускоро бивша супруга репера Ненада Алексића Ша, огласила се путем сторија на друштвеној мрежи Инстаграм. Ово је њена прва објава након вести да се разводи од бившег задругара, а оставила је занимљиву поруку.

Фото: Инстаграм принтскрин/алексицсветлана7

 

- У погрешном друштву свеједно је да ли ћутиш или говориш, прво се погрешно протумачи, друго се погрешно чује - написала је Вања, а сви су запитали шта значе њене речи.

Међутим, како то није било довољно јасно, Вања је сада одлучила да све објасни путем Инстаграм сторија, где је испрозивала још увек законитог супруга, али и Јовану Томић Матору, која је недавно изјавила да се Вања удала због рекламе:

- Морала сам да се огласим, због тога што на ТикТоку непрестано добијам претње смрћу. Мој муж не жели да демантује особу, која је рекла да сам се удала због рекламе, тако да то морам учинити ја. Није било потребе да се удам због рекламе, удала сам се из љубави према том човеку и то знамо обоје - почела је Вања, па одмах наставила:

- Он зна да сам ја увек одбијала да дајем изјаве и радим интервјуе, да сам желела рекламу, свуда бих се појављивала са њим. Особе које нису са нама провеле ни десет дана, нису компетентне да причају о нашем односу - написала је Вања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".