Када је глумац изгубио живот, бригу о Медоу преузео је глумац Вин Дизел, један од најбољих пријатеља њеног покојног оца који се и заветовао да ће о Половој ћерки водити рачуна као о свом детету.

И сама Медоу је током година истицала колико јој значи Дизелова подршка, а фанови су били потпуно у сузама када су на њеном профилу освануле фотографије са венчања.

 

 

До олтара ју је водио нико други до славни глумац, а обожаватељи су још једном прокоментарисали да у Холивуду ипак постоје права пријатељства, али и колико Медоу личи на свог покојног оца.

Наиме, глумац је погинуо са само 40 година у стравичној несрећи након што се Поршеом забио у метални стуб на улици и возило се запалило. Пол је остао у свом аутомобилу заробљен у седишту, а наводно га је појас приклијештио и сломио му ребра и карлицу.

Пол Вокер глумачку каријеру отпочео је веома млад, а прво појављивање на телевизији било је у једној реклами за пелене, када су га родитељи са само две године уписали на манекенство, док је од дванаесте године почео да глуми у дечјим телевизијским емисијама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Walker (@paulwalker)

Како је његова каријера глумца кренула узлазом путањом, почео је да привлачи јако велику пажњу и својим љубавним животом, будући да је важио за великог заводника за којим су уздисале даме широм света.

Веза коју је 1993. године започео са Ребеком Мекбрејн, била је веома занимљива јавности, нарочито када се 1998. родила њихова ћерка Мердоу Рејн. Под притиском јавности са којом су се слабо носили, пар се ускоро растао након само годину дана, а девојчица је отишла да живи са мајком на Хавајима.

Медоу се 2011. године преселила код Пола, јер је Ребека, како су писали страни медији, превише конзумирала алкохол. У једном од последњих интервјуа Пол је рекао да жели да напусти глуму и да се посвети породици.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Walker (@paulwalker)

 

Како је тада тврдио, уморио се од живота филмске звезде и сматрао је да је Холивуд обично "смеће".

Своју оазу је проналазио на таласима па је често сурфовао. Такође је тренирао џиу џицу и имао је браон појас. Био је велики љубитељ животиња и имао је неколико паса, али је волео и да иде у лов. Иако је био задовољан успесима које је постигао у каријери, мислио је да је требало да постане музичар.

Обожавао је аутомобиле и брзу вожњу. Такмичио се у тркачкој серији "Редлине Тиме Аттацк". За неке сцене у серијалу "Паклене улице" није користио дублере, већ је прилагодио свој ауто Ниссан Скyлине како би их сам снимио.

Био је велики хуманитарац и имао је фондацију "Реацх Оут Wорлдwиде" (РОWW) која је помагала људима који су погођени природним катастрофама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Walker (@paulwalker)

Нажалост, 30. новембра 2013. године глумац и његов пријатељ и финансијски саветник Роџер Родас су се возили Поршеом у месту Санта Кларита. Роџер је изгубио контролу над аутомобилом који је ударио у расветни стуб, закуцао се у дрво, након чега је аутомобил експлодирао.

Убрзо су стигли ватрогасци и лекари хитне помоћи који су могли само да констатују смрт.

У документарцу који је снимљен о његовом животу и смрти, из разговора са најближим пријатељима и породицом Пола Вокера, откривени су нови детаљи.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

 

Између осталог, његова мајка је испричала да је Пол заборавио на тај догађај, који је организовала његова хуманитарна организација "Реацх Оут Wорлдwиде" 2010. године, након разорног земљотреса на Хаитију. Циљ ивента организованог 30. новембра 2013. је био прикупљање средстава за жртве тајфуна Хаиyан на Филипинима.

За тај дан Пол је испланирао да са својом ћерком Медоу, која сад има 19 година, украшава новогодишњу јелку. Међутим, када му је стигла порука са подсетником на хуманитарни догађај, за који је потпуно заборавио да треба да му присуствује, изјурио је из куће и отишао тамо.

- Причали смо опуштено када му је стигла порука. Скочио је и рекао: "Боже, заборавио сам да морам да будем негде друго!" - прича Шерил.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Walker (@paulwalker)

 

Стигао је на догађај, али се са њега никада није вратио. Он и његов пријатељ и финансијски саветник, Роџер Родас, који је возио Поршеа, погинули су на лицу места.

Многи и даље верују да није у питању била несрећа, већ - убиство. Говорило је о томе да је Пол заправо убијен због свог хуманитарног рада, те како је његова саобраћајна несрећа била добро намештена. Неки су ишли тако далеко да су говорили да Пол уопште није мртав, већ да је реч о наводном маркетингу.

Оно што је многе уверило да посла нису чиста јесте да узрок није прецизиран јер је аутомобил потпуно уништен.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Walker (@paulwalker)

 

Пол је сахрањен 14. децембра на Форест Лан гробљу које се налази у Холивуд Хилсу. Његово тело је кремирано, а церемонији су присуствовали само најближи рођаци и пријатељи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".