Будући да су рођене у веома популарној музичкој породици, ћерке Николије Јовановић и Реље Поповића веома су интересантне јавности, а како су познати мама и тата стриктни у одлуци да их од погледа заштите и њихову приватност што више сачувају, до сада нисмо имали прилике да се уверимо како девојчице изгледају.

Фото: АТА имагес

 

Пар избегава да о својим мезимицама износи било какве детаље, па су и њихови интервјуи на ту тему реткост, међутим мега звезда Весна Змијанац не пропушта прилику да прича о својим унукама, које, како тврде они који су имали прилику да их виде, израстају у праве лепотице и слика и прилика су своје баке.

Ћерке Николије Јовановић обожавају баку и неретко проводе време на Веснином имању на Букуљи, што довољно говори о њиховим хармоничним породичним односима и побија сваку спекулацију о томе како је између Весне и њене ћерке Николије затегнут однос.

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/николија јовановић

 

О унукама Реи и Хани и о томе како се оне проводе када су код баке, фолк дива је говорила једном приликом гостујући у једној емисији.

- Галамим на њих највише, али ме не слушају, не чују. Пре неки дан је Хана била мирна у кући код мене на Букуљи, не чује се, знам да нешто ради. И ја се у једном моменту тргнем и видим је како је узела даљински од телевизора - описала је Весна догодовштине са унукама и наставила:

Фото: АТА имагес

 

- Мени то смета, јер сам на Букуљи нема ко да ми после намести канале, а она је све испритискала, испомерала и на телевизору само снег. Почела сам да вриштим на њу, али она пуче од смеха. Тако да толико о мојој строгоћи - рекла је певачица кроз осмех и додала:

- Хана је духовита, зна да је смешна и стално нас засмејава, док је Реа озбиљна, она је сада права девојчица - истакла је Весна и додала да у њеном дому никада није досадно, те да је све подређено унукама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".