Певачица Надежда Биљић и манекен Тома Панић добили су понуду да заједно уђу у "Елиту", али бивша ријалити-учесница никако није била за то јер се већ у неким од претходних сезона опекла са супругом, који ју је јавно варао.

Фото: Инстаграм принтскрин/надезда_биљиц_оффициал

 

Зато је, како пишу медији, због веома примамљиве понуде, одлучила да овог пута у ријалити уђе сама, а да он остане да чува дете.

- Певачици је живот скраћен бар за десет година због свега што је прошла у ријалитију. Требало је времена и стрпљења да она и Тома наставе живот напољу нормално, као свака породица, после његове преваре с Паулом Хублин, од које се једва опоравила и вратила у нормалу. Требало је времена да се врати на музичку сцену и настави тамо где је стала кад је ушла у ријалити. Тома је схватио шта је урадио, па јој се максимално посветио, те је дигао руке и од своје каријере да би се посветили њеној. Радећи као њен менаџер, схватио је да од Надеждиног певања могу лепо да живе, али ипак не могу да зараде као у ријалитију, због чега се о одлуци о уласку у "Елиту" није много већало - рекао је извор близак пару, те истакао да је певачица овог пута била мудрија, те обавезе око сина Лонга препустила Томи, као што је он њој кад је боравио сам у ријалитију:

Фото: АТА имагес

 

- Дете које је тад тражило максималну пажњу, како родитељску тако и здравствену, због компликација које је имало одмах по рођењу, сад је много боље и већ је прави дечак, тако да је све лакше. Надежди је то, с једне стране, олакшало повратак у ријалити, а с друге, да докаже себи и другима да она то може и сама, али у позадини свега је донекле и да Томи врати мило за драго, те да га остави самог са дететом, као он њу пред "Задругу 4".

Подсетимо, ријалити-пар често је био у жижи због турбулентне везе, пуне свађа, насиља, како у ријалитију тако и ван њега, што се привидно смирило њиховим помирењем и рођењем сина. Све је кулминирало јавном Томином преваром у "Задрузи 4", коју му је Надежда опростила, али не и заборавила. Због тога га више не пушта пред камере, свесна Томине слабости према женама, те је одлучила да овог пута она уђе у ријалити да би зарадила паре за породицу, док он води рачуна о сину Лонгу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".