Њега је најпре пријавио рођени брат 25. августа када је у породичној кући у Козјем Долу, где живе њихови родитељи, након расправе око породичне имовине претио родитељима и сестри.

Два дана касније А.М. је пријављен због насиља према супрузи Ј.М.

Према наводима из ОЈТ у Врању, он се сумњичи да је у вечерњим сатима расправљао са супругом око развода брака и наредио јој да напише опроштајно писмо у коме ће окривити његове родитеље.

Наводно, он јој је диктирао и списак људи које планира да убије.

Док је она то писала, покушала је да побегне он је наводно стигао и стиснуо за руку, она је почела да вришти и комшија који је чуо врисак успео је да убеди насилника да пусти жену, али је о свему обавештена полиција па је пријављен и ухапшен.

Комшије: "На граници су да буду жестоки момци"

Познаник ове породице каже, да А.М. и и његов брат важе за срчане момке у граду, на граници да буду и жестоки.

- Знам их из виђења, А.М. је довео жену из околине Алексинца. Она је радила у радњи брзе хране, а А.М. и његов брат раде у једном путарском предузећу у Врању. А.М. је најмлађи у породици, сестра и брат су старији. Мајка његова је радила у једног овдашњој обућарској фирми. Нисам чуо да је раније правио овакве инциденте, мада је увек тако важио за момка који хоће све да реши у истом тренутку - каже познаник ове породице из Трговишта.

А.М. је одређено задржавање од 48 сати, а поред насиља на терет му се ставља и дело угрожавања сигурности.

Удаљен је из породичне куће и наложена му је забрана приласка жртвама.

БОНУС ВИДЕО: