Снаја певачице Теодоре Џехверовић, блогерка Адриана Џехверовић (девојачко Кадар), недавно се породила и на свет донела ћеркицу којој су она и њен супруг Сава Џехверовић дали име Доротеа.

Новопечени родитељи су сада поделили прве утиске о најлепшој животној улози у којој су се остварили.

- Морамо да се похвалимо да нам супер иде и људи око нас нас хвале, тако да, немамо замерке. Јако смо опуштени и од почетка смо знали да то желимо. Били смо сигурни у своје одлуке, тако да, када је беба на дошла на свет, није било проблема. Беба то осети, нашу позитивну енергију и нашу спонтаност - рекли су Адриана и Сава.

Фото: Принтскрин Инстаграм/нобасиццоупле

 

- Ми смо сто посто сигурни да ће ћеркица бити јавна личност. У стомаку није хтела да нам се показује, нон стоп нам је окретала леђа, али... Мислим да нема много избора (смех) - рекао је новопечени тата.

Он је открио и како се Теодора сналази са братаницом.

- Супер! Теодора је била одушевљена кад је чула да ће добити братаницу. Њеној срећи нема крају. Нажалост, сад је летња турнеја па је често на путу, пева како у Србији, тако и у другим државама, али ево, пише ми да једва чека да се врати и да се дружи са њом - испричао је Сава.

Фото: Инстаграм принтскрин/теодораџехверовиц

 

Адриана је открила да прижељкује још трудноћа.

- Све је супер прошло. На Инстаграму сам од А до Ш описала сваки детаљ око порођаја. Није прошло ни два месеца, па не могу још да кажем за следеће дете, али ако је све овако, могла бих десет - истакла је кроз смех, а Сава се надовезао:

- Све је прошло како треба, обилазили смо егзотичне дестинације док је Адриана била трудна. Ако је овако, може још петоро, али ћемо дефинитивно сачекати неколико година.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".