Ирина Вукотић је, наиме, након дугогодишњег ангажмана на овој телевизији одлучила да да отказ, а на њено место ће доћи Срђан Предојевић, сазнаје "Блиц".

Ирина је једном приликом говорила о својим почецима на телевизији. Њено прво радно место било је на трећем каналу РТС.

 

 

- Почела сам на Трећем каналу РТС-а, где сам примљена на аудицији за нова ТВ лица јер је била потребна нова енергија, младих, образованих људи. И на самом почетку сам научила да и у ТВ прилогу мораш да оставиш ауторски печат, а нарочито касније у ТВ емисијама које сам већ са 25 година радила уживо са пуно гостију из различитих сфера. Јутарњи програм је мој терен јер волим динамику, разноврсност тема, могућност сукоба мишљења и ставова, али често и животне исповести са којима гледаоци воле да се поистовете.

 

 

- Истина је да се увек добро припремим за емисију и мислим да се то подразумева, а често волим да кажем да је и импровизација могућа само кад "држиш све конце у рукама". Заједно са својим колегама уредницима учествујем у осмишљавању тема и гостију и функционишемо као тим, а сваки добар водитељ је препознатљив по свом начину рада и својеврсном печату који даје емисији - причала је Ирина Вукотић за Блиц.

БОНУС ВИДЕО: