Зорана Јовановић ужива већ неко време у складној вези са фудбалером Елојем Румом. Њих двоје су започели заједнички живот у Холандији, а к ако сама истиче све се врло брзо догодило: 

- Мој дечко није Американац, он је Холанђанин пореклом из Курасаоа. Освојио ме је тиме што је имао све с моје листе, која није била нимало кратка. Нико од нас двоје није очекивао да ће се ово десити и то тако брзо, али некад се једноставно све коцкице поклопе. У вези ми је тренутно најбитније да имам мир. Желим да обоје будемо довољни једно другоме и да смо једно другоме приоритет. А то сам у овој вези и добила. Никада нисам имала оно: "Јао, да ли ће се јавити, да ли ћемо се опет видети, шта ако..." и остала немогућа питања. Једноставно, од првог дана када смо кренули да комуницирамо више никад нисмо престали - открила је Зораннах за "Ин џорнал".

 

- Овај посао ми је донео све и узео ми је много, а пре свега приватност. Али неке ствари увек морају да трпе и то је цена овог живота. Код мене је увек било оно: "Јао, с ким је сада?" То је увек некако била главна тема, која је почела да ме умара. Конкретно, и у овом случају. Упознате некога, још ни ви не знате шта је то и у ком ће правцу да иде, а неко је већ ископао да сте ви на истој локацији по томе што пратите ту особу. И онда се, наравно, ствара притисак. Мислим да људи који то раде и копају не схватају шта раде. У смислу: "То је један безазлен твит, имам право да пишем шта хоћу, она је јавна личност." Али с обзиром на то да све што су твитераши написали букне у свим новинама, онда наравно крену поруке на обе стране. Покушаји да неко уништи нешто што још реално није ни почело. А на све то осећате притисак у смислу: "Сад ако ово не успе, ето, још једна ствар која је изашла у новинама, а није тачна или није успела" - додала је она, па шокирала:

- Мени је јако било смешно што је једна наша полу-позната особа, која је од дана када је објављено с ким сам у вези, мог дечка отпратила и запратила 10 пута. Лајковала је све његове слике и није била једина. Не знам која је логика иза тога, да ли - "ако је добар њој мени је још бољи", да ли проверавање да ли ће он да одговори другој девојци, али мени то све ништа није јасно - закључила је Зораннах.

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: