Ипак, остаје нејасно шта се Иви догодило. Како је нестала пред стотинама људи на журки, на плажи у Новом Саду, а завршила у Дунаву око 60 километара даље, а да нико ништа није приметио.

Подсетимо, Ива Балог је нестала у ноћи између петка и суботе, око 4 сата иза поноћи, на новосадској плажи Официрац, а пронађена је у недељу око 13 сати у Дунаву, око 60 километара даље низводно, ка Београду.

- Јесте, Ива је. Нажалост - рекао је кратко у телефонском разговору неутешни Ивин отац, пише Блиц.

Атила Балог је потом позван да идентификује ћерку у Старој Пазови, где је тело несрећне девојке пребачено по налогу Полицијске управе у Сремској Митровици.

Још није обелодањено под којим околностима и ко је нашао тело Иве Балог. Како се сазнаје, послато је на обдукцију како би се утврдио тачан узрок смрти.

Фото: Друштвене мреже

 

Седела у плићаку, причала са момцима и нестала без трага

Ива је последњи пут виђена на плажи Официрац у Петроварадину, у ноћи између петка и суботе око 4 сата после поноћи, где је била на журки. Наводно је отишла да се окупа у Дунаву са другарицом.

Њена сестра Мартина изјавила је да је то била прва информација коју су добили о несталој Иви. Потом је добила информацију да ју је другарица оставила на тренутак и од тада се Иви губио траг.

- Наводно су је видела четири момка како плива и како је изашла из воде. Разговарали су са њом и она се упутила ка музици, односно ка месту где се одржавала журка. Описали су је до танчина - испричала је Ивина сестра.

Последњи разговор са странцем?

У медијима и по друштвеним мрежама, што је и породица потврдила, појавила се информација како је Ива последњи пут виђена у разговору са једним младићем, странцем.

- Добили смо информацију да је видео тај младић који је странац, вероватно Американац, те смо и њега тражили како бисмо добили неку информацију, али без успеха - рекла је Мартина.

Породица је апеловала на поменутог мушкарца да се јави како би се можда разјаснили детаљи Ивиног нестанка. Ако је ова информација тачна, он би можда могао да зна где се Ива упутила пре него што је завршила у Дунаву.

- Потпуно смо били слуђени, зато смо и молили све људе који су били на журки да нам се јаве како бисмо добили било какву информацију - испричала је тада Мартина.

Како нико ништа није видео?

Ивина породица током потраге није искључивала могућност да се она удавила, али им је било чудно да то нико није видео.

- Колико смо чули, на тој журки је било неколико стотина људи. Просто нам је невероватно да баш нико није видео да се неко дави. Није могла тек тако да нестане. Сигурно би неко нешто чуо - рекла нам је тада Ивина сестра.

Њену наду и наду породице, пријатеља и суграђана угасио је позив из Полицијске управе Сремска Митровица који су их јуче поподне обавестили да су нашли тело у Дунаву и позвали их да идентификују Иву.

Ипак, питање околности смрти Иве Балог остаје мистерија. Како је тек тако нестала наочиглед неколико стотина људи?

БОНУС ВИДЕО:

ЖЕНА ПРЕТИЛА, ПСОВАЛА МРТВУ ДЕЦУ И ТУКЛА ПРОДАВАЧИЦУ: Нападнута девојка у Обреновцу

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".