Мајка настрадале девојчице, која је заједно са баком и деком погинула у стравичној саобраћајној несрећи у Ужицу, огласила се и потврдила да је у трену остала без најмилијих.

- Да, моја ћерка је настрадала, са њом и моји родитељи. Другу ћерку довозе за Београд у Ургентни центар, стабилно је... немам снаге да причам, разумите ме - рекла је кроз сузе М.С., мајка настрадале и повређене девојчице.

Подсетимо, у језивом судару који се догодио у Ужицу, на Ложионичком мосту, погинули су супружници из Београда и њихова унука (9), док је старија унука (11) у критичном стању.

Како се незванично сазнаје, возач аутомобила се кретао ка Пожеги, а из неутврђених разлога је прешао у супротну саобраћајну траку где се директно сударио са цистерном.

У ужичкој болници тим лекара је оперисао девојчицу (11) из Београда, која је задобила тешке телесне повреде.

- Дете је примљено на пријемно одељење у ужичкој болници без свести у тешком општем стању. Дошло је до прекида срчане радње, али је реанимацијом поново успостављена.

Дете има повреде главе, врата, кичме, грудног коша, трбуха, а због крварења у трбуху морала је хитно да се оперише. Сада је у постоперативном току и даље у тешком стању – рекао је др Драган Дамјановић, директор ужичке болнице.

(Курир.рс/Република)

БОНУС ВИДЕО: