- Упозорите људе који се враћају из Грчке преко Бугарске да навигација код места Драгоман искључује и води кроз Драгоман, а то је погрешно! Требало би наставити право аутопутем. Ја сам синоћ залутао и завршио у њиви поред аутопута, у детелини. Ауто је огуљен и браник поломљен, а најгоре је што нисам једини. Испред мене су били људи из Пољске са кампером који су на крају ноћили ту. Јутрос су ми се јавили, послаћу вам преписку - каже Иван.

У наведеној преписци, Николић је навео да су му људи из Пољске рекли да се на истом месту после њих заглавило још шест аутомобила.

- Ово је реална опасност и штета за аутомобиле. Нешто мора да се уради. Један аутомобил више не може ни да се покрене, а људи су заглављени без батерије на телефону да позову помоћ - цитирао је Николић поруку коју је одбио од туриста из Пољске.

Николић истиче да је његов ауто претрпео велику штету, али да је за разлику од људи који су завршили на овом сеоском путу макар у функцији.

Уследили су коментари људи који су имали слична искуства, а за наук им је остало да никако не верују слепо навигацији.

- Водите рачуна! Ми путујемо приколицом и навигацији не би требало слепо веровати. Гугл мапе имају тенденцију да вам стално траже бржу и бољу руту, па макар то било преко кукуруза. Ми увек гледамо и у знакове на путу. Ту где нам је навигација говорила да скренемо не би никада могло ни колима, а камо ли приколицом - написала је у коментару Ивана.

БОНУС ВИДЕО: