Дара је одлучила да одмор проведе на Миконосу, а како медији пишу, луксузно место је доступно само за оне који имају дубок џеп. Наводно, она је потрошила 65.000 евра. 

Певачица очигледно не мари за цене и новвац, јер је резервисала један од најлуксузнијих хотела и сваки дан троши новац за изласке. 

- Дара је отпутовала на Миконос с фризером, који јој је близак пријатељ. Жели да се одмори од наступа, пошто је током лета певала готово свако вече, а тим темпом наставља и чим заврши одмор. Смештена је у хотелу с погледом на море, који има базен. Кад јој досади плажа, у апартману има џакузи, у ком може да се опусти, обичан и водени кревет... На располагању су јој и свакодневне масаже, као и козметички третмани, које она радо упражњава. За то задовољство издвојила је 15.000 евра - прича добро обавештен извор за Информер.

Дара не стаје са забављањем, током дана је на дневним журкама, а ноћу у клубовима.

- Иако јој треба пауза од свирки, ипак јој није доста излазака! По подне је на дневним журкама, а увече у једном од најпознатијих клубова на Миконосу, "Бомбоњери". Свако вече је тамо! Наручује "дом перињон" као луда! Части шампањцем конобаре, обезбеђење... За ноћ купи преко 20 флаша, и то само шампањца, а где су коктели, вино.... Богами, за вече потроши најмање 5.000 евра - прича извор.

- Овим темпом ће за десет дана на изласке да потроши чак 50.000 евра! Е, то још нисам чуо. Дефинитивно се опустила и ужива за све паре! Мада, кад је реч о Дари, то не треба да чуди. Велики је хедониста. Воли да ради, заради, али, вала, и да потроши!

Дара Бубамара се пре два месеца одмарала у Дубаију, где је такође потрошила брдо пара.

(Информер) 

БОНУС ВИДЕО: