Снежана је открила чија је је интерпретација највише емотивно погодила. 

- Песма ретко може да ме доведе у стање да се евентуално расплачем, али када је Петар наступао, који је изгубио жену током такмичења, такву је емоцију пренео, да нисам могла да се смирим колико сам плакала. Свако ко има породицу, не може да остане равнодушан на такве ствари.  Нисам никада размишљала да одустанем, али је за напредак углавном породица заслужна. То су на почетку били родитељи, а касније моја породица и они су стуб и подршка за сваку професију.-- ијзавила је певачица која никада није одустала од свог посла који има своје врлине и мане: 

 

У њеној породици је ћерка има талента за музику, али и унуци:

- Музикални су сви, певају и играју, воле певаче са којима певам и иду са мном на наступе. Не знам да ли ћу имати наследника, то је могла бити моја ћерка, али она није желела да се бави овим послом, видећемо, волела бих то наравно. Најмлађа унука Лана говори: ”Волела бих да будем певачица као ти”, рекла сам јој да може дотле да дође ако се потруди. Игра у фолклору, вежба, има потенцијала, поносно истиче Ђуришићева.

Певачица чека да упозна нове такмичаре "Звезда гранда" која почиње ускоро: 

- Када дође финале, увек вам буде жао што неко није прошао и срећна сам што публика то одлучује јер је тешко определити се. Мислим да ће се нешто променити у следећој сезони, а нама менторима је спасење што гледаоци гласају. Трудила сам се да не будем много блиска са њима јер онда нема рада. Ипак су то млада деца и негде морате да их натерате да вас слушају и употребе оно што им кажете. Моји кандидати су били на свим странама, углавном се чујемо преко Вајбера, па се нађемо на генералној проби.

Снежана не крије да је имала идоле када је почињала да пева и колегинице чији рад цени и дан данас.

- Узор ми је била Лепа Лукић, она је увек била подршка, била сам девојчица и сви су били уз мене јер сам дете. Немам искуства као други који су касније почели. И даље смо у контакту нас две, чујемо се редовно, али се не дружимо, зовем је да је питам да ли јој нешто треба

Фото: Зоран Јовановић

 

 

БОНУС ВИДЕО: