Ивана Богићевић прошла је кроз невероватну физичку трансофмацију у такмичењу "Звезде Гранда" када је скинула преко 20 килограма и показала да је права бомба на сцени.

Након низа наступа које има током целе године, Ивана је одлучила да за крај лета отпутује и одмори душу одакле редовно извештава пратиоце о својим догодовштинама, а свима је највећу пажњу привукла њена фотка у купаћем у коме добро изгледа.

 

 

– Увукла сам стомак, немам трбушњаке и заболе ме – написала је она у опису слике што је насмејало нејне пратиоце који су је ипак похвалили за изглед.

Ивана је у једном интервјуу говорила о депресији са којом се својевремено борила.

- Није то само због килаже. Искрено да вам кажем, прошле године самопоуздања нисам имала ни мало, али кад сам дошла код Вики Миљковић у тим, Ташке и она потрудили су се да га повратим. Они су заслужни што га данас имам. Ташке ме је ставио на столицу и викао зато што се бојим сваког ко стане поред мене. И од тад су кренула сва моја лудила – прича Ивана и додаје да данас држи вагу поред кревета и да се мери по три пута дневно.

 

 

Каже да себе не сматра заводницом, али признаје да се много тога променило у њеном животу.

– Била сам у свом свету, депресији. Раније ме је погађало кад чујем негативан коментар. Сматрала сам себе небитном у овом послу, а данас може Јелена Карлеуша да стане поред мене, осећаћу се као она, можда чак и боље – тврди певачица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".