У Јагодини траје драма у којој један човек прети да ће скочити са терасе стана у којем је закључан од раних јутарњих часова. Како се сазнаје од очевидаца, мушкарац Б. Ј. (45) шета на релацији стан тераса, те је у току "игра нерава". 

Мушкарац Б. Ј. (45 ) из Јагодине прети да ће скочити са терасе стана, у коме се закључао због извршења пресуде по којој је изгубио стан. Са њим у стану је и његов непокретни отац М. Ј. (80) који је, према писању "Информера" решен да се запали, говорећи да код себе има канистер бензина.

Извршитељи који су стан од 66 квадрата продали на лицитацији за 6.000 евра дошли су са новим станарима јутрос испред његових врата. Истог момента Б. Ј. је закључао врата стана и попео се на терасу претећи да ће уколико покушају силом да уђу, извршити самоубиство.

На лице места одмах су стигли ватрогасци и полиција.

Ако сте у депресији или помишљате на самоубиство, постоји више начина да добијете психолошку помоћ. Број СОС линије клинике “Лаза Лазаревић” је 011/7777-000. Број Центра “Срце” за пружање емотивне подршке особама у кризи и превенцију самоубиства је 0800-300-303.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".