Далила Драгојевић је наводно добила батине протеклог викенда испред једног сплава у Београду након што се сукобила с једном девојком, која је такође била гошћа објекта, сазнаје Курир.

Инцидент се догодио сат времена иза поноћи, а прави разлог сукоба није познат, како тврди извор који се нашао на лицу места.

Фото: АТА имагес

 

 

Далила је с друштвом дошла на сплав који иначе редовно посећује, сместила се у један сепаре и у почетку је све било у реду. Након два сата је изашла напоље и дошло је до сукоба с непознатом девојком, а Драгојевићева је извукла дебљи крај.

- Ја сам изашла испред сплава да телефонирам и док сам причала, у позадини сам чула неку вриску. Схватила сам да галама долази с другог дела сплава, тамо где је шеталиште и улаз на сплав, па сам пошла да видим шта се дешава. Видела сам да једна девојка напада физички другу и удара је рукама по глави, песницама и ногама по телу, чупа за косу и хистерише. Та друга девојка је била у полусавијеном положају, сва рашчупана, псовала је и галамила. Било је неколико још девојака и момака који су запањено гледали тај призор, али нико их није раздвојио све док није дошао момак из обезбеђења - испричала је саговорница Курира.

Фото: Јутјуб принтскрин/HYPE TV

 

 

- Нисам видела њено лице, јер је била савијена. Тек кад их је тај момак раздвојио, видела сам да се ради о Далили, она је добила батине, и то жестоке, али због чега - не знам. Кад сам се вратила на сплав, испричала сам свом друштву за инцидент, а они су ми рекли да Далилу често виђају на том сплаву и да се понаша неваспитано и бахато. Једном приликом је дошла и хистерисала, лупала рукама и говорила: 'Нисам рекла овај сто!'. Вероватно је тад био проблем с резервацијом, а она очигледно има статус почасног госта на том сплаву - тврди извор и додаје да постоји и снимак туче.

- Два дана након тога, једна моја другарица ми је рекла да је гледала снимак на ком се види како Далила добија батине и да је то видела у телефону свог пријатеља. Ја снимак нисам видела, али сам гледала тучу уживо - поручила је, а Далила се на позиве ради коментара није одазивала медијима. 

БОНУС ВИДЕО: