Овај излет пред камере је био први, али и последњи. Иако је раније изјављивала да јој је "било мало непријатно када је та глума у питању", али да је "задовољна снимљеним и коментарима гледалаца", певачица сада за Гранд каже да је убудуће нећемо гледати у серијама и филмовима.

- Нисам била за то да глумим, али су ме наговорили. Било је прелепо искуство, свашта сам научила, али више не бих прихватала ниједну улогу јер ја сам певачица, а не глумица - рекла је Прија.

Бренина снајка је својевремено рекла да јој је најтеже било да сними сцену испитивања јер "није могла да запамти толико текста", али и открила шта је за њу био највеци шок.

- Када смо се договорили да цу ја глумити у серији, стигао ми је текст који је требало да процитам. И када сам погледала, тамо је писало "страсни пољубац". И рекла сам: "Нема шансе", на шта ми је Филип рекао: "Што се не би пољубила, шта има везе!". Наравно, шалио се. Ја свакако то не бих урадила, мене би било срамота. Не знам како бих поднела када би моја бака то видела, мислим да би ме убила - рекла је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".