Некадашњи кошаркаш и актуелни председник Кошаркашког савеза Црне Горе Никола Пековић је пре два месеца имао блажи облик срчаног удара због чега је неколико дана провео на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње", сазнаје Српски Телеграф. На крају се све завршило како треба и Никола се сада добро осећа.

- Никола је пре месец и по, два осетио одређене срчане сметње, због чега се и јавио у болницу. Тада му је констатовано, како су рекли, да је имао блажу варијанту срчаног удара. То је уједно и био разлог због чега је неколико дана провео у болници, где су му урађена сва додатна испитивања - казао је извор и додао: "Никола се након свега осећа добро, добио је одређену терапију и сада живи потпуно нормално. Евидентно је и да се у последње време мало више угојио, тако да је све то заједно допринело томе да има срчане сметње. Свакако је најбитније да је он сада добро.

Никола Пековић је рођен 3. јануара 1986. године и кошаркашку каријеру почео је у Атласу. Играо је за Партизан, Панатинаикос и Минесоту у којој је завршио каријеру 2017. године. Током играчких дана имао је великих проблема са повредама, док је више пута истицао и да је дуго осећао последице корона вируса који је имао за време пандемије.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".