Познатог црногорског глумца Бранимира Поповића (56) одувек су обожавале жене, а због своје улоге у српској верзији серије "Династија" стекао је надимак нашег Блејка Карингтона, преноси Задовољна.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/K1 Televizija

 

 

Овај вечити шармер, који тренутно бриљира као медијски магнат Војо Ајкула у теленовели "Од јутра до сутра", ужива у браку са Сањом Јовићевић Поповић, колегиницом са Цетиња која је 21 годину млађа од њега. Сања, прелепа 35-годишња глумица, прославила се својом улогом богаташице Бојане у серији "Будва на пјену од мора". Тренутно има и споредну улогу у истој серији "Од јутра до сутра", где сарађује са својим супругом.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Љубавна прича између Бранимира и Сање заиста је интригантна. Први пут су се срели на Факултету драмских уметности на Цетињу, где је Бранимир предавао, а Сања била студенткиња. Касније су се поново зближили на снимању серије "Будва на пјену од мора" 2012. године, где су заједно делили многе сцене. Из те сарадње родила се љубав, мада су се суочавали са двоумљењима због значајне разлике у годинама, како су извештавали медији. Ипак, 2013. године су се венчали на Јахорини, а исте године им се родила ћерка Софија, симбол њихове љубави.

 

 

Иако познати пар ретко експонира свој однос јавно, када се појаве заједно, зраче пред објективима.

- Ми смо прича коју не желим делити са светом ради нашег личног мира - изјавио је глумац пре неколико година. Маркантни глумац рођен је пре 56 година у Подгорици, тадашњем Титограду. Дипломирао је глуму на Академији сценских уметности у Сарајеву, а током своје каријере се истакао у бројним улогама на позорницама Србије и Црне Горе. Гледали смо га и у филмовима попут "Стршљена", "Нормалних људи" и "Турнеје".

БОНУС ВИДЕО: