Многе припаднице женског пола се питају у чему је тајна ових лепотица, а ми ћемо вам открити само неке од њих...

Рускинје су познате по томе да веома често посећују продавнице козметике и да им је нега лица пре свега на првом месту. Често вежбају, посећују теретане, спа центре, пливају и возе бицикл. Највише времена проводе у дугим шетњама и трчању, те се може рећи да своју витку линију одржавају у дугим шетњама, па чак и у зимским месецима.

Кесице након попијеног чаја углавном оставе у замрзивачу како би их користиле користиле дан после и држале на подочњацима 10-15 минута након сна.

Ове лепотице више преферирају топле купке од туширанја. Често посећују сауне јер сматрају да су много ефикасније када је одржавање виталности њихове коже у питању и избацивања "токсина" из организма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLTCLASO (@cltclaso)

Када је реч о шминкању, Рускиње користе неке необичне методе како би њихово лице остало свеже. Једно од њих је и благо лупкање по лицу док се шминкају како би тиме одржале виталност, свежину и бољу циркулацију крви, што се показало као одличан третман.

Рускиње су поознате и по јакој шминци коју користе јер сматрају да су мејкап ритуали нужни за одржавање њихове лепоте. Од шминке најчешће користе маскару ради истицања "луткастих очију" и ружеве црвене или браон боје, како би нагласиле пуноћу својих усана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Велике су поборнице естетских корекција. Када ниједна више метода у нези лепоте не помаже, оне се одлучују за корекције и естетске захвате који су све популарније у данашњици.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".