Mnoge pripadnice ženskog pola se pitaju u čemu je tajna ovih lepotica, a mi ćemo vam otkriti samo neke od njih...

Ruskinje su poznate po tome da veoma često posećuju prodavnice kozmetike i da im je nega lica pre svega na prvom mestu. Često vežbaju, posećuju teretane, spa centre, plivaju i voze bicikl. Najviše vremena provode u dugim šetnjama i trčanju, te se može reći da svoju vitku liniju održavaju u dugim šetnjama, pa čak i u zimskim mesecima.

Kesice nakon popijenog čaja uglavnom ostave u zamrzivaču kako bi ih koristile koristile dan posle i držale na podočnjacima 10-15 minuta nakon sna.

Ove lepotice više preferiraju tople kupke od tuširanja. Često posećuju saune jer smatraju da su mnogo efikasnije kada je održavanje vitalnosti njihove kože u pitanju i izbacivanja "toksina" iz organizma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLTCLASO (@cltclaso)

Kada je reč o šminkanju, Ruskinje koriste neke neobične metode kako bi njihovo lice ostalo sveže. Jedno od njih je i blago lupkanje po licu dok se šminkaju kako bi time održale vitalnost, svežinu i bolju cirkulaciju krvi, što se pokazalo kao odličan tretman.

Ruskinje su pooznate i po jakoj šminci koju koriste jer smatraju da su mejkap rituali nužni za održavanje njihove lepote. Od šminke najčešće koriste maskaru radi isticanja "lutkastih očiju" i ruževe crvene ili braon boje, kako bi naglasile punoću svojih usana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Velike su pobornice estetskih korekcija. Kada nijedna više metoda u nezi lepote ne pomaže, one se odlučuju za korekcije i estetske zahvate koji su sve popularnije u današnjici.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".