Цео Холивуд је шокирала вест о смрти глумца Мајкла К. Вилијамса, који је пре две године пронађен мртав у свом пентхаусу у Њујорку.

Фото: Инстаграм принтскрин/sethaarongraham

 

 

Вилијамс је имао само 54 године и пронађен је мртав у тренутку када се радовао одласку на доделу Емија, где је било предвиђено да ће се овенчати наградом. Обдукција и судски записници показали су да је Вилијамс преминуо тако што се предозирао, док је на лицу места откривен је прибор за дрогу, навела је полиција.

Дилер, који је продао фаталну врећицу хероина са фентанилом Мајклу К. Вилијамсу, глумцу који је играо дилера дроге Омара Литла у крими драми ХБО "Жица", осуђен је на 10 година затвора, наводе страни медији.

Ирвин Картагена (40) такође је добио додатну петогодишњу затворску казну под надзором због завере за дистрибуцију хероина, фентанила и аналога фентанила, саопштило је Тужилаштво Сједињених Држава за јужни округ Њујорка.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael K Williams (@bkbmg)

 

- 5. септембра 2021. Ирвин Картагена је продао Мајклу К. Вилијамсу фаталну дозу хероина са фентанилом и аналогом фентанила. Мајкл К. Вилијамс је трагично изгубио живот након што је употребио дрогу коју му је продао Картагена - амерички тужилац Дамиан Вилијамс је рекао у саопштењу.

БОНУС ВИДЕО: