Убрзо након овог скандала, испливали су бизарни детаљи о Јоланди Хадид, која је својим ћеркама бранила да једу како би биле мршаве, да се школују јер је "манекенство много исплативије", а између осталог, бранила им је да играју одбојку јер то "није ни мало женствено".

Фото: Профимедиа

 

 

И тако су познате сестре Хадид, заједно са мајком Јоландом, поновно у центру пажње. Иако се већ много пута писало о чудном Јоландином приступу својим ћеркама, не чуди што је добила надимак "мајка из пакла".

Ипак, иако је Ђиђи некада била њена љубимица јер ју је свет апсолутно обожавао, Бела је убрзо почела да заузима њено место због свог посебног и другачијег изгледа који, свима је већ јасно, није дошао природно.

Фото: Профимедиа

 

 

То није омело да се о изгледу Ђиђи Хадид не говори и даље. Док поједини сматрају да је старија сестра Хадид остала природна, други мисле да је то апсолутно немогуће.

Када упоредимо фотографије из прошлости, не можемо уочити много промена, осим оних узрокованих бољом шминком.

- Људи мисле да користим филере на свом лицу и да зато имам тако изражене образе. Ипак, тако ми је од рођења - рекла је једном приликом за "Харпер'с Базаар".

- За све оне које то занима, никада нисам ништа убризгала у своје лице. Срећна сам што сви могу радити са својим изгледом оно због чега ће се осећати боље у својој кожи, али мене то ужасава. Ја превише волим да имам контролу у својим рукама. Шта бих радила када би нешто пошло по злу? - закључила је манекенка својевремено.

Фото: Профимедиа

 

 

Ипак, неки мисле да је повећала усне и смањила нос, а да ли је то само одлична шминка, закључите сами.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".