Након што је објављено да се пар разводи, процурила је прича да је певачица тукла мужа док је спавао и оставила му модрицу испод ока

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Поп звезда Бритни Спирс разводи се од супруга Сема Асгарија после само годину дана брака, а сада су испливали нови прљави детаљи из њиховог кратког брака.

Фото: Профимедија

 

Асгари је као разлог за крах брака навео "непомирљиве разлике", пише ТМЗ, који наводи и да он тражи да му певачица плаћа издржавање супружника и адвокате који ће га представљати у бракоразводној парници, а најавио је Бритни освету, коју је већ кренуо да спроводи.

Како је 29-годишњи Асгари испричао својим пријатељима, који су похрлили да то испричају медијима, Бритни је била физички насилна према њему и једном му је направила, наводно, масницу испод ока док је спавао.

Како преноси ТМЗ, Бритни је свог супруга нападала физички током заједно проведених година, а безброј пута су се свађали толико да је обезбеђење морало да интервенише.

Фото: Профимедија

 

Сем Асгари, наводно, био је запањен када је схватио да га жена туче док је спавао у њиховом кревету. Заправо, он је усликан с модрицама на лицу и рукама раније ове године, а извори тврде да се то поклапа с временом наводног Бритниног напада.

Такође, Асгари је био забринут јер је Бритни "фасцинирана" ножевима, којих је било доста у њеном дому, а како пише ТМЗ, била је "параноична да ће неко доћи да је ухвати и знала је да су ножеви њена заштита".

 

 

Асгари је, наводи се, мислио да ће моћи да је "спаси", али после 13 месеци брака схватио је да "нема шансе да се Бритни икад спаси".

Подсетимо, славна певачица сада се представља именом Марија Ривер Ред, а у јеку прича о разводу, огласила се поруком да размишља "да ли да купи коња".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".