Иако је све изгледало као лош филм она се стварно догодила и препричавала како у граду, тако и ван њега. Њени актери због дискреције у медијима остали су анонимни, али је прича о њима као филмска.

Како су преносили локални медији, епилог љубавног троугла у Крагујевцу била су избијена четири зуба, поломљена шака, маснице, кривичне пријаве и брука. И данас се Крагујевчани упознати са овим случајем сећају свих детаља из несвакидашње афере. Медицинска сестра, родом из Босне, која се удала у Крагујевцу, главни је лик ове приче.

Она је позвала љубавника да дође код ње у стан док јој је супруг био одсутан. А онда је сазнала да је љубавник "вара" са другом женом. То је, тешко поднела, па је позвала свог другог љубавника да дође и пребије неверног народски речено - првог швалера!

- На његову срећу он није чуо телефон, зато што је био у кафани - рекао је извор из полиције који је радио на овом случају.

Онда је жена позвала свог супруга и рекла да се у кући налази лопов! Када је муж стигао настао је хаос. Супруг је задобио снажан ударац песницом у главу, због чега му је затворено око и остала му је огромна масница.

Међутим, муж је онда узвратио и тако пребио љубавника да му је избио четири зуба, а себи у тучи поломио шаку. У тренутку када је стигла полиција они су се још макљали. Сви су приведени, а супругу и његовом оцу полиција је привремено одузела оружје.

Брак се распао, а по свему судећи уследио је дуг и непријатан судски спор.

(уцентар.цом)

БОНУС ВИДЕО: